Emma Raducanu se retrage în optimile de finală de la Wimbledon

Emma Raducanu se retrage în optimile de finală de la Wimbledon

După pierderea primului set, Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA) a fost dusă la vestiar de către personalul medical, lăsând calificarea pentru sferturile de finală în mâinile lui Ajla Tomljanovic (6-4, 3-0).

Începuse bine meciul într-un prim set. Cele două jucătoare au fost foarte eficiente la serviciu (83% din punctele câștigate în contul primei mingi pentru Raducanu, 77% pentru Tomljanovic), au oferit lupte bune pe linia de bază, în special în diagonală din spate.

Britanica a apărut diminuată de la începutul celui de-al doilea set.Ținându-și mâna pe burtă, ajungea în mod regulat la linia de bază pentru a-și cufunda capul în prosop.

Citeste si:  LISICKI ARE CEA MAI RAPIDA SERVA DIN TENISUL FEMININ

Cu toate acestea, încă atrăgătoare pe teren, ea a jucat primele trei game-uri, înainte de a apela la echipa medicală. Pe scaunul din fața medicilor turneului, Raducanu părea să aibă probleme cu respirația. Echipa medicală a decis apoi repede să o ducă la vestiar.

Câteva minute mai târziu, mai mulți membri organizatori a turneului s-au întors în teren pentru a-i spune arbitrului că Emma Răducanu nu va mai putea continua. Ajla Tomljanovic se va confrunta marți cu Ashleigh Barty pe Center Court pentru un sfert de finală 100% australian.

Sari la bara de unelte