Emma Raducanu se retrage în optimile de finală de la Wimbledon

După pierderea primului set, Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA) a fost dusă la vestiar de către personalul medical, lăsând calificarea pentru sferturile de finală în mâinile lui Ajla Tomljanovic (6-4, 3-0).

Începuse bine meciul într-un prim set. Cele două jucătoare au fost foarte eficiente la serviciu (83% din punctele câștigate în contul primei mingi pentru Raducanu, 77% pentru Tomljanovic), au oferit lupte bune pe linia de bază, în special în diagonală din spate.

Britanica a apărut diminuată de la începutul celui de-al doilea set.Ținându-și mâna pe burtă, ajungea în mod regulat la linia de bază pentru a-și cufunda capul în prosop.

Citeste si:  Procuratura cere falimentul Triestinei

Cu toate acestea, încă atrăgătoare pe teren, ea a jucat primele trei game-uri, înainte de a apela la echipa medicală. Pe scaunul din fața medicilor turneului, Raducanu părea să aibă probleme cu respirația. Echipa medicală a decis apoi repede să o ducă la vestiar.

Câteva minute mai târziu, mai mulți membri organizatori a turneului s-au întors în teren pentru a-i spune arbitrului că Emma Răducanu nu va mai putea continua. Ajla Tomljanovic se va confrunta marți cu Ashleigh Barty pe Center Court pentru un sfert de finală 100% australian.