Sevilla a obţinut semnătura portarului sârb Marko Dmitrovic

Portarul internaţional sârb Marko Dmitrovic, care şi-a încheiat contractul cu echipa de fotbal Eibar pe 30 iunie, a devenit prima achiziţie a formaţiei FC Sevilla pentru sezonul următor, după ce şi-a pus semnătura pe un acord valabil până în iunie 2025, a anunţat clubul spaniol, citat de EFE.

Dmitrovic, în vârstă de 29 ani, făcuse vizita medicală cu Sevilla încă de la sfârşitul lunii mai, iar duminică a sosit în capitala andaluză, unde urmează să fie prezentat în mod oficial luni, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan.

Selecţionat de 18 ori în reprezentativa Serbiei, Marko Dmitrovic a evoluat în ultimele patru sezoane la Eibar, alături de care şi-a făcut debutul în Primera Division, în ediţia 2017-2018 a campionatului Spaniol. El a disputat în total 131 de meciuri în tricoul celor de la Eibar, reuşind să înscrie chiar şi un gol, anul acesta pe 21 ianuarie, când a transformat un penalty în meciul cu campioana Atletico Madrid.

Citeste si:  Atletico Madrid are tot mai multe probleme medicale

Dmitrovic s-a format ca jucător la Steaua Roşie Belgrad, unde şi-a făcut debutul în prima echipă, iar în 2013 s-a transferat la Ujpest, cu care a câştigat Cupa Ungariei. El a mai evoluat în liga secundă engleză, la Charlon Athletic, de unde a ajuns în Spania, la Alcorcon, în Segunda Division, în sezonul 2015-2016. El a jucat două sezoane la gruparea madrilenă, înainte de a semna cu Eibar.

Sârbul îl va înlocui la FC Sevilla pe internaţionalul ceh Tomas Vaclik, care şi-a încheiat contractul cu andaluzii. Concurentul său pentru un loc printre titulari va fi marocanul Yassine Bono, celălalt portar din Primera Division care a reuşit să marcheze un gol în sezonul trecut.
AGERPRES