Perret nu o mai antrenează pe Garcia: „Problemele au ajuns să strice atmosfera”

Spre surprinderea tuturor, Bertrand Perret a anunțat că își încheie colaborarea cu Caroline Garcia în timp ce franțuzoaica joacă de luni Finala WTA. Antrenorul explică.

Bertrand Perret nu mai este antrenorul Carolinei Garcia. Vestea s-a propagat pe rețelele de socializare. Ne-a fost confirmat de către principalul în cauză, anunță lequipe.fr. „În ultimele săptămâni au fost probleme. Au ajuns să strice atmosfera și am preferat să mă opresc. Fac meseria asta pentru distracție și au fost tot mai puține”, ne-a spus el. Dacă a preferat să nu se oprească asupra naturii problemelor, Perret a confirmat că acestea sunt de natură extra-sportive.

Citeste si:  Marc Marquez (Honda) se retrage din nou din cursă, în Olanda

Momentul anunțului este surprinzător. Într-adevăr, Caroline Garcia concurează la Masters săptămâna viitoare și era greu de imaginat să-și vadă aterizarea la Fort Worth (Texas) fără antrenorul care i-a permis să treacă de pe locul 75 mondial pe locul 6, cu trei titluri în bagaj ( Bad Homburg, Varșovia și Cincinnati) și o semifinală la US Open în acest sezon.