Pariuri pe sporturi virtuale – de ce ne plac atât de mult?

Pariurile pe sporturi virtuale sunt cel puțin la fel de interesante ca și cele pe sporturile clasice. Cunoscătorii susțin că nu există nicio diferență între un meci jucat de fotbaliști în carne și oase și unul generat pe calculator.

Un joc vizionar

Îmi amintesc că acum mulți ani jucam o variantă primitivă de Football Manager pe calculator. Înaintea meciurilor, puteam să pariez pe victoria sau pe înfrângerea echipei pe care o antrenam. Dacă aveam cinci pariuri câștigate la rând, eram amendat de conducerea clubului pe motiv că trucam rezultatele…

Cu siguranță că celor care au produs acel joc nici prin gând nu le trecea ce urma să se întâmple în industria pariurilor pe evenimente sportive virtuale. În acest moment, la agenția licențiată în România cu cea mai bună ofertă se poate paria pe următoarele sporturi:

Fotbal. Se poate paria doar pe meciuri single, înaintea fluierului de start. Sunt disponibile toate tipurile principale de pariuri: câștigător meci, total goluri (atât peste/sub, cât și număr exact), scor corect, șansă dublă.

Curse de cai. Au loc curse pe parcursul întregii zile. La fiecare 3 minute începe o cursă nouă. De fiecare dată sunt câte opt participanți, iar pariurile oferite sunt câștigător, forecast și tricast.

Curse de cai sărituri. Frecvența este aceeași, dar sunt 15 cai participanți, care trebuie să sară peste obstacole.

Curse de ogari. Sunt similare cu cursele de cai, doar că fiecare cursă are câte șase participanți.

Sporturi cu motor. La fiecare trei minute, începe o cursă în care se întreg 12 mașini. Sunt trei opțiuni de pariere: câștigător, forecast și tricast.

Speedway. Sunt pariurile pe curse de motociclete cu câte patru concurenți și cele pe curse de biciclete, cu câte șase concurenți.

Fotbalul e rege și aici

Este de la sine înțeles că cele mai multe pariuri pe sporturile virtuale se pun pe fotbal. Unii pariori s-au specializat pe această nișă, în detrimentul jocului pe meciurile clasice. Meciurile virtuale nu diferă de cele reale, pentru că se desfășoară pe baza unor softuri inspirate din realitate. Echipele împrumută tipologii de la formații din competițiile reale: unele joacă mai bine pe teren propriu, altele în deplasare, favoriții se împiedică în fața outsiderilor ș.a.m.d.

Citeste si:  Peter Sagan a câștigat cursa Paris-Roubaix

Poți crește banca într-un timp scurt

De ce sunt preferate pariurile pe meciuri de fotbal virtuale? Un argument solid ar fi acela că pariorii își pot mări banca într-un timp scurt. Un sezon se epuizează în 150 de minute, și nu în 10 luni, ca în realitate. Pariorii profesioniști își calculează profitul la finalul sezonului și sunt mulțumiți dacă sunt pe plus cu 10% din bugetul de pornire. 10% în 10 luni. Cum ar fi să aibă 10% profit în mai puțin de trei ore?

Un campionat virtual conține 16 echipe. La fiecare cinci minute începe o etapă nouă, se pot plasa foarte multe pariuri pe fiecare meci în parte și se pot urmări partidele în simulări live video. La o competiție poți analiza partidele ca în realitate fiindcă ai acces la statistici și rezultate de la partidele / sezoanele precedente. Sunt mai dificile pariurile pe meciuri care se joacă în afara competițiilor, pentru că nu ai la ce să te statistici să te raportezi. Trebuie să cunoști foarte bine echipele.

Meciuri la orice oră din zi și din noapte

Un alt avantaj este acela că poți paria la orice oră din zi și din noapte. Dacă te trezești la două dimineața și nu mai ai somn, pe meciuri reale nu prea ai ce juca. Poate să fie ceva prin America de Sud, dar nici pentru acea zonă nu e oră foarte potrivită.

Dacă nu ai pus niciodată pariuri pe sporturi virtuale, te sfătuiesc să încerci și această formă de divertisment. O să te distrezi cu siguranță!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*