Conor McGregor revine în ring. Acesta va lupta cu americanul Donald Cerrone

Conor McGregor se întoarce în ring, acesta va lupta împotriva americanului Donald Cerrone, în evenimentul principal al galei din 18 ianuarie 2020.

Dana White, președintele Ultimate Fightning Championship (UFC) anunța în urmă cu câteva luni că îi pregătește revenirea lui Conor McGregor. Astfel, toate detaliile s-au fixat și irlandezul urmează să îl întâlnească pe Donald Cerrone. Cei doi se vor înfrunta în data de 18 ianuarie, cu două săptămâni înaintea Super Bowl, unul dintre cele mai importante evenimente sportive din America de Nord. Ei vor ține capul de afiș la UFC 246. Gală care va avea loc în T-Mobile Arena din Las Vegas, Nevada.

Iubitorii sporturilor de contact vor avea parte de prima luptă spectaculoasă spre jumătatea lunii ianuarie. UFC 246 înseamnă revenirea lui Conor McGregor, cel care n-a mai luptat în această organizație de peste un an. Pe 6 octombrie 2018, irlandezul pierdea lupta cu Khabib Nurmagomedov, în ceea ce era a patra sa înfrangere. 21-4 este bilanțul pe care acesta îl are înaintea partidei cu Donald Cerrone.

Încă de la debutul său în UFC, McGregor avea să lase o impresie foarte bună. Avea să-l învingă într-o singură rundă pe Marcus Brimage și era văzut ca un luptător cu potențial. Trei ani mai târziu de la debut, respectiv în 2016, acesta suferea prima sa înfrângere. Ultimele două înfrângeri pe care Conor le-a suferit au venit tot în Las Vegas, Nevada. Pe lângă eșecul cu Nurmagomedov, acesta mai pierdea pe 5 martie 2016 și cu Nate Diaz. Ele sunt și singurele meciuri pe care el nu le-a câștigat de când luptă în cușcă, în UFC.

Cine este Donald Cerrone?

În vârstă de 36 de ani, americanul are la activ aproape de două ori mai multe lupte în circuitul profesionist decât McGregor. Din 50 de meciuri, a reușit să se impună în 36 dintre ele, ultima oară pe 4 mai 2019, împotriva lui Al Iaquinta. Cerrone a mai evoluat de atunci în alte două gale UFC, iar de fiecare dată a pierdut prin K.O. Înfrângerile cu numărul 12 și 13 au venit în fața lui Tony Ferguson și Justin Gaelthje, doi sportivi de 70 de kilograme.

Citeste si:  West Ham: Antrenorul David Moyes și francezul Issa Diop, testați pozitiv

Cerrone deține recordul pentru cele mai multe victorii și finaluri din istoria companiei UFC. Este un fost aspirant de titluri la categoria ușoară. Cu toate acestea, în perioada 2016-2019 a ales să lupte la o altă categorie, semimijlocie. Tot statut de challenger are Donald și în meciul contra irlandezului în UFC 246.

McGregor, favoritul caselor de pariuri

Lupta dintre Conor McGregor și David Cerrone este listată și la casele de pariuri. În oferta de pariuri sportive MMA la Unibet irlandezul este favorit. Așa cum era de așteptat, acesta pleacă cu prima șansa. O victorie a lui „The Notorious” este cotată cu 1.33, mult mai mică decât un eventual succes al adversarului. Dacă Donald „Cowboy” Cerrone se va impune, atunci cine va paria pe acesta va câștiga de 3.4 ori mai mult decât miza. Conform acestei case de pariuri, McGregor este  favorit să termine lupta înainte de termen.

Meciul din 18 ianuarie urmează să fie al șaptelea pe care McGregor îl dispută la Las Vegas. Până acum a câștigat patru meciuri acolo, alte două fiind pierdute. În toate aceste meciuri, o singură dată s-a ajuns la decizie. S-a întâmplat în revanșa cu Nate Diaz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*