Tyson Fury s-a despărţit de antrenorul său, cu două luni înaintea meciului revanşă cu Wilder

Boxerul britanic Tyson Fury a renunţat la serviciile antrenorului său, Ben Davison, cu două luni înaintea meciului revanşă cu americanul Deonay Wilder, campionul mondial WBC la categoria grea, informează Reuters.

„Eu şi Tyson aveam de luat o decizie pentru carierele noastre, iar asta a condus la încetarea relaţiei noastre de muncă”, a precizat Davison într-un mesaj postat pe Twitter, în care s-a declarat convins că Fury, cu care va rămâne „prieten”, îl va învinge pe rivalul său din Statele Unite.

Tyson Fury şi-a găsit deja un nou antrenor, pregătindu-se în prezent sub comanda lui Javan „Sugar” Hill, nepotul lui Emmanuel Steward, cel care l-a antrenat în trecut pe campionul britanic, în vârstă de 31 ani.

Citeste si:  Sorana Cîrstea trece în turul secund la US Open

Fury a postat la rândul său o fotografie pe Instagram, alături de Javan Hill şi de fostul campion mondial Andy Lee, în care confirmă schimbarea echipei cu care se pregăteşte.

Meciul revanşă dintre Tyson Fury şi Deontay Wilder va avea loc pe 22 februarie, la Las Vegas (Nevada). Prima confruntare dintre cei doi pugilişti, desfăşurată pe 1 decembrie 2018 la Los Angeles (California), s-a încheiat la egalitate. agerpres.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*