Anul 2020 va aduce un nume nou la câștigarea unui Slam, în afara ”incredibililor trei”?

Începând din 2010, doar trei jucători au reușit să mai câștige câte un Grand Slam, în afara monștrilor sacrii, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer.

Stan ”The Man” Wawrinka a reușit trofee în 2015 la Roland Garros, 2016 la US Open și 2014 la Australian Open, scoțianul Andy Murray a adunat trei trofee, două la Wimbledon, 2013 și 2016, și unul la US Open în 2012. Al treilea ”îndrăzneț” a fost Marin Cilic, în 2014 la US Open, în rest legendele au luat tot.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă va veni cineva să le sufle, măcar un titlu, celor trei. Pe lista de așteptare, pe primul loc stă Dominic Thiem, de două ori finalist la Roland Garros, specialiștii afirmă că anul 2020 va fi unul cu un trofeu de Grand Slam pentru austriac.

Citeste si:  Azarenka numarul unu mondial

De cinci ori campionul unui turneu în acest an, Thiem a muncit din greu pentru a-și îmbunătăți calitatea jocului, în special modul de servire, și a crescut la jocul de la fileu. Cu cât mai repede își ridică nivelul de joc pe orice suprafață, cu atât mai repede are șansele de a lua un mare trofeu.

Sau, cine știe, poate va apărea un nou candidat care

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*