De ce am ales să joc simultan la mai multe agenții de pariuri online

De fiecare dată când sunt întrebat la ce agenție de pariuri online joc, mă simt nevoit să răspund într-o manieră neașteptată pentru interlocutor. Evident, pentru că joc la mai multe case de pariuri online, atunci când spun acest lucru, sunt perceput ca și cum aș vrea să fac pe interesantul, însă realitatea este că majoritatea celor care îmi pun această întrebare nu cunosc numeroasele avantaje pe care le am dacă joc la mai mulți operatori.

Atunci când încerc să-i explic cuiva că este mult mai avantajos să joace la 5 case de pariuri online de top, respectivul va începe imediat să combată această idee, invocând dificultatea de a avea „atâtea” parole, de a verifica „atâtea” conturi și de a ține evidența banilor în mai multe locuri deodată. Deși poate părea complicat la prima vedere, nu este. Poate că în primele două sau trei zile ți se va părea un pic mai greu decât îți era înainte, însă ulterior vei vedea că totul este simplu ca bună ziua și că avantajele care vin la pachet cu minimul efort suplimentar merită puse în aplicare.

Jucând la mai multe agenții de pariuri online vei avea acces la toate tipurile de pariuri oferite în piață. Da, dacă vrei să joci pariuri pe cornere într-o anumită ligă, nu vei putea face acest lucru la toți operatorii. Totodată, jucând simultan la mai mulți operatori vei avea acces și la toate evenimentele sportive care te-ar putea interesa, dar și la promoții inedite, cum ar fi de exemplu cele care îți permit să-ți recuperezi miza înapoi în anumite condiții sau cele care îți măresc cota.

Acestea sunt casele de pariuri online de top recomandate de specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România. Iată câte ceva ce ar trebui să știi despre fiecare:

Betano, sponsorului oficial al Ligii 1, îți oferă zilnic posibilitatea să joci pariuri de tip 1X2 din fotbal, tenis, baschet și volei, la care operatorul își oprește aproximativ 0% marjă de câștig. Totodată, aici găsești o ofertă bogată pe meciurile de Liga 1, dar și numeroase transmisiuni live video.

Unibet, probabil cea mai premiată agenție de pariuri online din Europa în ultimul deceniu, ne bucură printr-o ofertă de pariuri sportive extrem de bogată în ceea ce privește numărul evenimentelor și opțiunile de pariuri disponibile. Utilizatorii au acces la platforme licențiate de poker, bingo, jocuri de cazinou și pariuri sportive.

Citeste si:  Lionel Messi s-a antrenat separat

Betfair, cel mai cunoscut operator de Betting Exchange din lume, deține licență definitivă în România, atât pentru platforma de Exchange, cât și pentru secțiunea de pariuri în cotă fixă, Sportsbook. Este de apreciat funcția de asigurarea a biletelor, care te ajută să-ți recuperezi miza în caz că biletul tău pierde din cauza unei singure selecții, dar și generatorul de bilete cu ponturi populare din fotbal și cotele mari pentru pariurile individuale de pe Exchange.

Sportingbet îți propune o interfață extrem de prietenoasă și rapidă, dar și un concurs inedit, numit Predictorul Fotbalului, care pune la bătaie câștiguri de până la 65.000 RON și la care au acces toți utilizatorii activi. De asemenea, jucând aici, dacă prinzi o săptămână ghinionistă și termini pe minus, poți să-ți recuperezi o parte din pierderi prin intermediul programului de loializare.

Netbet îți propune o ofertă extrem de diversificată de pariuri live, care constă atât într-un număr mare de evenimente, cât și într-o plajă de tipuri de pariuri inedite, cum ar fi piețele rapide pe intervale de 1 sau 5 minute, dar și numeroase oferte construite în jurul evenimentelor sportive de mare interes pentru publicul român.

Mai multe case de pariuri și recenzii complete ale acestora găsești pe site-ul comunității pariorilor din România, alături de cele mai avantajoase oferte pentru jucători. Dacă te vei înregistra la acești 5 operatori, vei avea acces la tot ce ai nevoie pentru a-ți mări șansele de a deveni un parior iscusit.

Comunitatea pariorilor din România le recomandă tuturor pariorilor să joace responsabil, adică să nu joace niciodată sume pe care nu-și permit să le piardă. Totodată, recomandarea agențiilor de pariuri online de top este ca jucătorii să nu parieze mai mult de 10% din veniturile lunare, pentru a putea menține cu ușurință această activitate la stadiul de hobby, distracție etc. Dacă aveți probleme cu jocul vă rugăm să vă adresați specialiștilor din cadrul programului jocresponsabil.ro.

1 trackback / pingback

  1. Pariuri pe sporturi virtuale - de ce ne plac atât de mult? - Sportsin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*