Cum deschid cont la pariuri online

De când am descoperit nenumăratele avantaje ale pariurilor online, pur și simplu nu am mai putut da înapoi. Cu toate acestea, încă există mulți pasionați de sport care nu au început să parieze pe internet din diverse motive și ne-am gândit să realizăm un scurt material care ajută pariorii să joace la pariuri online.

Dacă vrei să joci la pariuri online, trebuie să conștientizezi că ai posibilitatea de a juca 100% legal și fără nici un fel de risc numai la agențiile de pariuri online licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În calitate de parior care își deschide un cont nou, va trebui să-ți dovedești identitatea și domiciliul în cadrul procesului de verificare al contului – procedură obligatorie impusă de ONJN – și să te asigură că declari veniturile provenite din jocuri de noroc online pentru ca acestea să poate fi impozitate în mod corect de către stat. Uită de toate zvonurile și urmează acești pași pentru a plasa primul tău pariu online în doar câteva minute:

  1. Alege casele de pariuri online care ți se potrivesc. Nu există o casă de pariuri online despre care să se poată spune că este numărul 1, însă există o serie de agenții de top, care vin la pachet cu o serie de avantaje de care merită să profiți. Cele 5 case de pariuri online de top recomandate de membrii comunității pariorilor din România sunt: Betfair, Betano, Unibet, Netbet și Sportingbet. Interesant este că specialiștii ne recomandă să ne înregistrăm la toate aceste agenții, pentru a putea juca de fiecare dată cele mai mari cote din piața de pariuri online și pentru a beneficia de toate ofertele care ne pot ajuta să devenim pariori mai buni. Indicat este să citește recenziile acestor operatori de pe site-ul comunității pariorilor din România înainte de toate, pentru a-ți putea face o idee despre fiecare și pentru a știi ce trebuie să speculezi pentru a avea mai multe șanse de a deveni un parior iscusit.

 

  1. Înregistrează-te și depune bani. Atâta timp cât ai o adresă de e-mail și un număr de telefon valid, îți vei putea face cont la pariuri online în mai puțin de 5 minute. Intră pe site-ul agenției alese și deschide formularul de înregistrare: acolo vei completa o serie de date așa cum apar ele în buletin și îți vei seta un nume de utilizator și o parolă cu care te vei loga în cont atunci când vrei să pariezi.
Citeste si:  Hubocan a suferit o fractura de stres

După ce ți-ai deschis contul și te-ai autentificat, va trebui să faci prima depunere pentru a putea paria online. Vezi care sunt ofertele de pornire disponibile prin intermediul link-urilor de pe site-ul comunității pariorilor din România și profită la maxim de ele. Vezi care sunt metodele de plată acceptate de agenția la care te-ai înregistrat. În general, poți depune prin card bancar VISA sau Mastercard la orice operator, însă există și agenții care permite tranzacții prin Skrill, Neteller, Paysafecard sau cash, prin intermediul anumitor instituții de plată sau agenții stradale.

 

  1. Plasează primul pariuri online. Dacă ai urmărit instrucțiunile de mai sus, probabil că deja ți-ai făcut primul cont la pariuri online și ai și depus bani pentru a juca. Acum rămâne doar să navighezi către meciurile dorite, să adaugi selecțiile pe bilet, să introduci miza asupra căreia te-ai hotărât și să plasezi pariul. Navigarea prin meniuri este intuitivă, însă dacă îți este mai comod poți folosi și funcția de căutare a campionatelor, echipelor sau sportivilor pentru a ajunge mai repede la partidele de interes.

Operatorul îți va solicita anumite documente pentru a-ți verifica contul. Supune-te acestei proceduri securizate cât de repede, pentru că altfel contul tău va fi închis în de 30 de zile de la deschidere!

Nu uita că pariurile trebuie să reprezinte o distracție, așa că nu paria niciodată sume mai mari decât îți permiți să pierzi fără să fii afectat emoțional, social, financiar etc. Specialiștii și agențiile de pariuri online de top le recomandă tuturor jucătorilor să nu investească mai mult de 10% din veniturile lunare în jocuri de noroc!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*