Organizatorii turneului de la Stuttgart investighează remarcile rasiste presupuse, suferite de Kyrgios

După plângerea lui Nick Kyrgios pentru remarci rasiste pe care australianul le-a auzit împotriva lui în semifinala de sâmbătă, organizația turneului de la Stuttgart a anunțat că face o anchetă.

Nick Kyrgios a spus că a fost victima unor remarci rasiste în timpul semifinalei împotriva fostului număr 1 mondial Andy Murray, sâmbătă, la Stuttgart (7-6, 6-2). „Când se va opri asta? „, s-a indignat australianul pe contul său de Instagram. În timpul meciului, Nick Kyrgios a primit un avertisment, un punct de penalizare, apoi un game de penalizare, după o discuție aprinsă cu arbitrul de scaun.

Citeste si:  Kimi Räikkönen câștigă premiul Acțiunea anului

Reacția ATP Stuttgart nu a întârziat să apară. „Suntem pentru crearea unui mediu incluziv pentru toți jucătorii, personalul și vizitatorii, în care discriminarea de orice fel nu este tolerată. Această atitudine este condamnată de toți cei implicați și responsabili”, a spus organizația într-un comunicat duminică, înainte de a-și exprima regretele față de jucător. „Incidentul este în prezent în curs de investigare”, se arată în comunicat.