Andy Murray renunţă la turneul de la Queen’s

Tenismanul britanic Andy Murray a anunţat, luni, că a renunţat să participe la turneul pe iarbă de la Queen’s, care se dispută în această săptămână la Londra în pregătirea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, din cauza unei accidentări abdominale.

„Am efectuat o ecografie în această după-amiază (luni, n. red.) şi am o accidentare care mă împiedică să fiu pregătit pentru Queen’s anul acesta”, a explicat scoţianul, nr. 47 mondial, într-un comunicat dat publicităţii de către organizatorii turneului.

Duminică, după ce a pierdut finala de la Stuttgart (Germania) în faţa italianului Matteo Berrettini, Murray a recunoscut că este neliniştit în privinţa stării sale abdominale.

Citeste si:  Swiatek oferă noi detalii ale accidentării, după retragerea de la Roma

„Trebuie să fac teste suplimentare. Am avut dureri de burtă când serveam, în partea a doua a meciului, lucru care nu mi s-a întâmplat niciodată”, a adăugat fostul lider mondial.

La Queen’s, turneu pe care l-a câştigat de cinci ori (record), Murray urma să joace în primul tur cu Lorenzo Sonego (32 ATP), care va juca în cele din urmă cu ”lucky loser”-ul american Denis Kudla (82 ATP).
AGERPRES