Ons Jabeur va fi operată și își cere scuze fanilor din Orientul Mijlociu pentru lipsa de la Doha și Dubai

Ons Jabeur și-a cerut scuze fanilor pentru că s-a retras de la viitoarele turnee Open de la Doha și Dubai, luna aceasta, din cauza unei intervenții chirurgicale minore.

Jabeur, clasată pe locul trei în lume, a făcut un început de sezon dezamăgitor după maximele din 2022, unde a făcut două finale de Grand Slam.

Tunisiana și-a deschis campania cu o semifinală la Adelaide International 1, înainte de a pierde cu Marketa Vondrousova în turul doi la Australian Open.

Pregătită anterior să revină la acțiune la Doha Open, care începe luni (13 februarie), Jabeur a suferit un eșec, deoarece are nevoie de o „operație minoră”. Ea a postat pe Instagram despre regretul ei de a se retrage de la cele două evenimente din Orientul Mijlociu și despre promisiunea fanilor că se va întoarce „mai puternice” și „sănătoase”: „Pentru a avea grijă de starea mea de sănătate, echipa mea medicală a hotărât că trebuie să fac o intervenție chirurgicală minoră pentru a putea reveni pe terenuri și a performa bine. Va trebui să mă retrag de la Doha și Dubai și asta îmi frânge inima. Aș dori să le cer scuze tuturor fanilor din Orientul Mijlociu care au așteptat această reuniune. Promit că voi reveni la voi mai puternică și sănătoasă.”

Citeste si:  Angelique Kerber a reluat colaborarea cu antrenorul care a făcut-o lider în WTAAngelique Kerber a reluat colaborarea cu antrenorul care a făcut-o lider în WTA