Novak Djokovic pare gata să rateze Indian Wells Masters din cauza statutului său de nevaccinat

Novak Djokovic a primit sprijin de la directorul turneului de la Indian Wells, deoarece pare că i se va interzice intrarea în America pentru a juca primul Masters 1000 al anului. Tommy Haas a susținut că este „o rușine” faptul că numărul 1 mondial nu a putut să călătorească și să concureze din cauza statutului său nevaccinat.

Se așteaptă ca Novak Djokovic să rateze „dubla soarelui” a turneelor de la Indian Wells și Miami luna viitoare, guvernul SUA prelungind măsurile de urgență Covid până pe 11 mai, făcând vaccinarea o cerință obligatorie de intrare. Înseamnă că restricțiile vor fi renunțate la timp pentru US Open, dar va fi al doilea an consecutiv când numărul 1 mondial este forțat să rateze primele două evenimente Masters ale sezonului.

Iar directorul turneului de la Indian Wells, Tommy Haas, a vorbit acum împotriva regulilor, în timp ce și-a împărtășit dorința de a-l vedea pe sârb la turneul său luna viitoare, spunând pentru  Tennis365: „Ar fi frumos să vedem dacă le-am putea ridica puțin mai devreme. A venit să joace Indian Wells și Miami. Cred că vrea să joace, așa că ar trebui să-i dăm șansa. Sperăm să-l avem acolo.”

Citeste si:  Spalletti pleaca de la Zenit

Iar fostul nr. 2 mondial, retras, a mers cu un pas mai departe, când a refuzat restricțiile, susținând că ar fi rușinos să nu-i permită jucătorului de top în tenis să vină să joace turneul numit „al cincilea Grand Slam”.

El a adăugat: „Vreau să spun că ar fi o rușine în ochii mei dacă nu ar veni la aceste evenimente sau nu ar fi permis să vină”. Dar nu se pare că Djokovic sau Haas își vor îndeplini dorința, deoarece Joe Biden a extins restricțiile de la data finală inițială de la mijlocul lunii aprilie până la jumătatea lunii mai.

1 trackback / pingback

  1. Novak Djokovic pare gata să rateze Indian Wells Masters din cauza statutului său de nevaccinat - Live Arad - Știri din Arad

Comentariile sunt închise.