Novak Djokovic vs Jannik Sinner: Finala ATP Finals 2023 – Preview

Novak Djokovic nu a reușit să-l învingă pe Jannik Sinner în urmă cu câteva zile la finala ATP din 2023, dar o să aflăm dacă o poate face acum, în finală.

Djokovic și Sinner au jucat de câteva ori până acum și abia de curând Sinner a reușit în sfârșit să câștige un meci împotriva sârbului. A fost un meci interesant, dar și unul care a arătat diferența de maturitate dintre jucători.

Djokovic a câștigat în mare parte meciuri pentru că a găsit o modalitate de a se strecura prin talentul extraordinar al lui Sinner. Meciul este unul fascinant, în general, deoarece are un jucător care este un atacant extraordinar de minge în Sinner, cu serve agresive, dar care se confruntă cu unul dintre cei mai buni jucători de tenis pe care i-am avut vreodată.

Citeste si:  Harry Kane nu s-a prezentat la vizita medicală de dinaintea începerii sezonului

Head to head:

Meciul pe care l-au jucat acum câteva zile a fost al 4-lea la general. A fost prima dată când Sinner l-a învins cu adevărat pe Djokovic și a fost un meci minunat. Ne așteptăm la ceva similar într-o finală, dar cred că Djokovic va fi mult mai bine pregătit de data aceasta.

Sinner a dat totul în acel meci, iar Djokovic nu a găsit modul potrivit de a răspunde, dar a fost totuși aproape. Setul final s-a încheiat cu un tiebreak, iar aceasta este o veste foarte bună pentru sârb. Cele trei victorii anterioare arată, de asemenea, că este un meci pe care îl poate rezolva bine.

Meciul va începe astăzi, de la ora 19.00, putând fi vizionat pe Eurosport.