Novak Djokovic: Numărul unu mondial spune că nu va uita niciodată descalificarea de la US Open

Novak Djokovic spune că trebuie să „meargă” mai departe, de la descalificarea sa la US Open, dar că, de asemenea, ar putea să nu uite niciodată incidentul.

Numărul unu mondial a fost descalificat în runda a patra, săptămâna trecută, pentru că a lovit cu o minge un arbitru de linie.

Djokovic, în vârstă de 33 de ani, își ceruse deja scuze pentru incidentul care l-a avut, luând o minge din buzunar și lovind-o în spatele său, lovindu-l pe arbitru în gât.

„Mi-a părut foarte rău că i-am provocat șocul și drama”, a spus Djokovic.

Vorbind la o conferință de presă la Roma, câștigătorul de 17 ori de Grand Slam a adăugat: „A fost total neașteptat și foarte neintenționat, dar, când lovești mingea așa, ai șansa să lovești pe cineva care se află pe teren.”

„Am acceptat-o ​​și a trebuit să merg mai departe. Bineînțeles că nu am uitat de asta, nu cred că voi uita vreodată despre asta.

„Bineînțeles că a fost un șoc să termin US Open așa cum s-au terminat lucrurile pentru mine”.

Citeste si:  Naomi Osaka se retrage din Stuttgart Open, pentru a începe sezonul terenului de zgură „puțin mai târziu”

Arbitrul de linie Laura Clark s-a prăbușit la pământ și a putut fi auzită gâfâind de la respirație după ce a fost lovită de mingea trasă de Djokovic.

El a pledat în fața arbitrului de turneu Soeren Friemel și a supervizorului Grand Slam, Andreas Egli, în timpul unei lungi conversații pe net, dar ulterior a spus că incidentul l-a lăsat simțindu-se „trist și gol”.

Sârbul joacă acum în Openul Italiei – primul său turneu de la infracțiunea sa – pentru a se pregăti de Openul Franței care începe pe 27 septembrie.

„Nu cred că voi avea probleme majore când mă voi întoarce la Tour și că voi putea juca bine”, a adăugat Novak Djokovic.

„Este grozav, cred că am un turneu la o săptămână sau la 10 zile după ceea ce s-a întâmplat, deoarece simt că, cu cât mă întorc mai devreme în modul competiție, cu atât voi depăși mai repede momentul. Sper să învingă pentru cel mai bun . „

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*