Novak Djokovic a sărbătorit nunta fratelui în costum de baie

Imaginile și filmările de la nunta lui Djordje Djokovic, fratele mai mic al lui Novak, continuă să apară pe rețelele de socializare, ultima este o fotografie cu Novak Djokovic și Djordje alergând pe plajă în pantaloni scurți de baie.

Novak Djokovic s-a distrat la nunta fratelui său Djordje alături de soția sa, Jelena. Djordje, fost jucător de tenis și director de turneu al Serbiei Open de la Belgrad, este fratele mai mic al lui Novak Djokovic. Un participant la nuntă, probabil, a publicat un scurt videoclip care o arată pe Jelena dansând lângă Novak Djokovic.

Pe ringul de dans s-a alăturat și fiul lui Novak și al Jelenei, Stefan Djokovic. „Stefan Djokovic coboară pe ringul de dans cu mama și tata. Îmi place să văd această latură a lui Novak și Jelena”, a scris participantul la nuntă.

Citeste si:  Premierul Australiei ameninţă că îl va trimite acasă pe Djokovic dacă derogarea sa este nejustificată

Lui Novak Djokovic i s-a alăturat pe ringul de dans fiul său, Stefan, în vârstă de șapte ani, și soția Jelena Djokovic, la nunta fratelui său mai mic, Djordje. Djordje Djokovic s-a căsătorit în mijlocul lunii septembrie cu logodnica sa, Saska Veselinov, la Biserica Sf. Marcu din Belgrad. De atunci, zilnic apar pe rețelele de socializare filme și poze de la nuntă.