”Nimeni nu pune la îndoială accidentările altor jucători, doar ale mele” le spune Djokovic celor care se îndoiesc

Novak Djokovic și-a luat timp, la conferința de presă, după ce l-a învins pe Alex de Minaur, pentru a-i lovi pe cei care pun la îndoială veridicitatea rănilor sale.

În ultima săptămână sau cam aproape, sârbul a fost evident tulburat de oameni care cred că leziunea lui ischio-coapsă este mai puțin gravă decât a spus el.

„Las îndoiala acelor oameni, lăsați-i să se îndoiască”, a spus el în sârbă pentru presa din țara sa. „Sunt puse sub semnul întrebării doar rănile mele. Când alți jucători sunt răniți, atunci ei sunt victimele, dar când sunt eu, mă prefac. Este foarte interesant… Nu simt că trebuie să demonstrez nimic nimănui. Am RMN, ecografie și orice altceva, atât de acum doi ani, cât și de acum. Dacă voi publica asta în documentarul meu sau pe rețelele de socializare, asta depinde de cum mă simt. Poate o voi face, poate nu o voi face. Nu sunt cu adevărat interesat în acest moment ce gândesc și spun oamenii. Este distractiv, este interesant să văd cum continuă narațiunea din jurul meu, narațiune diferită de alți jucători care au trecut prin situații similare. Dar m-am obișnuit cu asta și îmi dă un plus de forță și motivație. Așa că le mulțumesc pentru asta”.

Citeste si:  FIFA a relaxat regulile de punere la dispoziţie a jucătorilor internaţionali pentru septembrie

Tenismenul în vârstă de 35 de ani a spus că s-a simțit mult mai bine pe teren luni, decât sâmbătă,   dar încă nu era sigur dacă se va îndrepta spre terenurile de antrenament, marți.

„Tocmai am vorbit despre asta, nu știu, ne gândim dacă ar trebui să continuăm să nu ne exersăm în zilele libere”, a spus el. „Semnele sunt bune, dar nu voi sărbători încă. Să vedem cum mă voi simți mâine.”