Nico Rosberg: „Pentru mine sunt patru potențiali campioni mondiali”

nico rosberg

Sezonul de Formula 1 este pe cale să înceapă. Asta înseamnă o mulțime de analize și predicții. Cine va deveni campion mondial și ce echipă poate surprinde.

Fostul campion mondial Nico Rosberg dezvăluie pentru Gazzetta Dello Sport că vede patru potențiali campioni mondiali. „Începem un sezon în care pentru mine sunt patru potențiali câștigători ai campionatului mondial și este foarte interesant.” Deci, germanul vede patru potențiali câștigători.

În interviu, el dezvăluie că cei patru sunt: Lewis Hamilton, Max Verstappen, Sergio Perez și Valtteri Bottas. Cu toate acestea, el nu este în totalitate fermecat de Bottas. Spre deosebire de anul trecut, când Rosberg avea mari așteptări față de finlandez.

Citeste si:  Milsap rateaza All-Star Game

Chiar și anul acesta nu aș spune ca niciodată: nu, Bottas nu este în luptă, pentru că într-un tur uscat este atât de rapid, încât este întotdeauna capabil să-l învingă pe Hamilton. Dar pe termen lung, pe continuitate, nu reușește. Și anul acesta cred că Sergio Perez va fii, de asemenea, în joc „, a spus fostul coleg al lui Hamilton.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*