Betway revine în tenis ca sponsor al Miami Open

atp

Betway a revenit la sponsorizările din tenis, devenind principalul partener de pariuri la Miami Open, un turneu patronat de ATP și WTA 1000. Începând din această săptămână, Miami Open (22 martie – 4 aprilie) se vede ca cel mai mare nume din turneele ATP (masculin) și WTA (feminin) întrucât sezonul pro-tenis 2021 joacă primul său „eveniment Masters”.

Betway, fostul sponsor al campionatului de prestigiu al tenisului, Cupa Davis, își va vedea brandul revenind pe teren pe stadionul Hard Rock din Miami Garden. 

În urma unei întreruperi de trei ani, Turul ATP și-a ridicat interdicția de sponsorizare de către firmele de pariuri, acceptând un nou cadru de sponsorizare a turneului patronat de ITF, ca organism de conducere globală al tenisului.

Citeste si:  Tour 2022: Managerul de la Jumbo-Visma este pozitiv pentru Covid

Anthony Werkman, CEO Betway, a declarat: „Suntem extrem de încântați să anunțăm parteneriatul nostru de pariuri sportive cu Miami Open. „Fiind un brand recunoscut la nivel mondial, suntem încântați să fim implicați într-unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis din lume, care găzduiește câteva nume uriașe în acest sport.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*