Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis ar fi fost amenințați de anturajul croat al adversarilor lor de dublu

nick kyrgios

Fanii croați ai perechii Nikola Mektic și Mate Pavic nu i-ar fi plăcut deloc pierderea capilor de serie nr. 1 în fața lui Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis. Până la punctul de a-i amenința în vestiar nu a fost mult.

Publicul merge prea departe în Melbourne? Întrebarea merită să fie pusă, deoarece mulți jucători au avut de-a face cu o atmosferă de Cupă Davis, care se limitează adesea la lipsa de respect. Despre subiect a vorbit Daniil Medvedev, regretând „IQ-ul scăzut al celor care fluieră între două servicii”, în timpul victoriei sale asupra lui Nick Kyrgios. Arthur Rinderknech a avut probleme și cu publicul când s-a confruntat și cu un australian. „Evident că îi susțin pe australieni. Dar ar putea arăta și puțin respect față de adversari”, a spus Mate Pavic, la rândul său.

Citeste si:  Alexander Zverev critică turneul ATP pentru meciurile de noapte, după înfrângerea în finală: „O rușine absolută”

Acesta din urmă, asociat cu Nikola Mektic, este cap de serie nr.1 al turneului de dublu. Și a pierdut cu Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis într-un meci în care atmosfera a fost foarte fierbinte în fața unui public supraexcitat. Atât de mult încât anturajul croat al învinșilor a încercat o punere la punct (pumnul?) în vestiar, conform lui Kyrgios.

Din câte se pare, antrenorul fizic al lui Pavic l-ar fi provocat destul de puternic pe Kyrgios în vestiar. Înfrângerea nu a trecut, nici atitudinea lui Kyrgios și Kokkinakis (în flăcări) și a publicului (în fuziune). Mektic, în schimb, a spus că „există o pereche dezgustătoare de învins în acest turneu, asta e sigur. Noi am eșuat”.