Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis ar fi fost amenințați de anturajul croat al adversarilor lor de dublu

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis ar fi fost amenințați de anturajul croat al adversarilor lor de dublu

Fanii croați ai perechii Nikola Mektic și Mate Pavic nu i-ar fi plăcut deloc pierderea capilor de serie nr. 1 în fața lui Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis. Până la punctul de a-i amenința în vestiar nu a fost mult.

Publicul merge prea departe în Melbourne? Întrebarea merită să fie pusă, deoarece mulți jucători au avut de-a face cu o atmosferă de Cupă Davis, care se limitează adesea la lipsa de respect. Despre subiect a vorbit Daniil Medvedev, regretând „IQ-ul scăzut al celor care fluieră între două servicii”, în timpul victoriei sale asupra lui Nick Kyrgios. Arthur Rinderknech a avut probleme și cu publicul când s-a confruntat și cu un australian. „Evident că îi susțin pe australieni. Dar ar putea arăta și puțin respect față de adversari”, a spus Mate Pavic, la rândul său.

Citeste si:  Bradley la Swansea

Acesta din urmă, asociat cu Nikola Mektic, este cap de serie nr.1 al turneului de dublu. Și a pierdut cu Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis într-un meci în care atmosfera a fost foarte fierbinte în fața unui public supraexcitat. Atât de mult încât anturajul croat al învinșilor a încercat o punere la punct (pumnul?) în vestiar, conform lui Kyrgios.

Din câte se pare, antrenorul fizic al lui Pavic l-ar fi provocat destul de puternic pe Kyrgios în vestiar. Înfrângerea nu a trecut, nici atitudinea lui Kyrgios și Kokkinakis (în flăcări) și a publicului (în fuziune). Mektic, în schimb, a spus că „există o pereche dezgustătoare de învins în acest turneu, asta e sigur. Noi am eșuat”.

Sari la bara de unelte