Novak Djokovic ar lua în considerare să revendice 4,4 milioane de dolari de la guvernul australian

Numărul unu mondial, Novak Djokovic, care a pierdut confruntarea cu guvernul australian, nu ar vrea să se oprească aici.

The New York Post, care în această dimineață preia informații de la tabloidul britanic The Sun, a declarat că numărul unu mondial pregătește un contraatac, în urma anulării vizei și expulzării sale de pe teritoriul australian. Sârbul și-ar consulta avocații cu scopul de a introduce un proces împotriva guvernului de la Antipozi. Sârbul, al cărui portofel este deja bine aprovizionat datorită numeroaselor sale titluri și numeroșilor săi sponsori, ar pretinde până la 4,4 milioane de dolari de la statul australian. O a zecea coroană la Melbourne i-ar fi adus 2,75 milioane de dolari.

Citeste si:  De Guzmans-a transferat la Frankfurt

O sursă apropiată agentului său italian Edoardo Artladi ar fi declarat, potrivit The Sun: „Novak și familia lui cred că a fost maltratat în hotelul său în timpul carantinei. A fost supus unui tratament umilitor. Ar trebui să dea în judecată”. Antrenorul istoric al lui „Nole”, Marian Vajda, care rămăsese acasă în Slovacia, a declarat la rândul său într-un interviu acordat unei prese din țara sa, Sports SK. „Mass-media, și în special din Australia, au luat în mod constant o poziție împotriva lui. Încă nu înțeleg de ce i-au făcut asta.” Motivul este acum bine cunoscut…