Nick Kyrgios, accidentat, se retrage din Cupa United

nick kyrgios

Nick Kyrgios s-a retras de la evenimentul inaugural al echipelor United Cup cu doar o zi înainte de meciul de deschidere programat, căutând să depășească accidentarea înainte de Australian Open.

Era de așteptat ca numărul 22 mondial Kyrgios să fie vârful de lance al echipei australiene, înfruntându-l pe britanicul Cameron Norrie la Sydney, joi seară, dar s-a retras din turneul mixt înainte de conferința de presă programată pentru miercuri.

Kyrgios urma să joace și contra lui Rafael Nadal, în cel mai așteptat meci al evenimentului, când Australia va întâlni Spania săptămâna viitoare.

Citeste si:  Camelia Begu trece de Vika Azarenka, la WTA Roma

Finalistul de la Wimbledon din 2022 s-a confruntat cu o accidentare la gleznă suferită la un turneu de exhibition din Dubai, săptămâna trecută, și a prioritizat să fie în formă și să se concentreze pentru campania sa de la Australian Open.

Cupa United, împreună cu cel de-al doilea eveniment internațional Adelaide din ianuarie, urma să facă parte din pregătirea locală a lui Kyrgios pentru o provocare la Grand Slam-ul de acasă, după sezonul său stelar din 2022.