Nick Kyrgios a fost despărțit de prietena sa de poliție, după o ceartă în hotel

nick kyrgios

Jucătorul de tenis australian Nick Kyrgios și iubita sa au fost nevoiți să fie separați de polițiști la un hotel din Adelaide. Kyrgios este alături de partenera sa, Chiara Passari, de puțin peste un an și, odată ce cei doi au fost separați în Australia de Sud, controversa nu s-a oprit, continuând și aici.

Poliția ar fi fost chemată la locul unor certuri violente, gurile rele zic că și cu puțină bătaie, fiind forțată în cele din urmă să-i pună pe Nick Kyrgios și Passari în camere separate de hotel. Cuplul se confruntă în mod clar cu o perioadă dificilă în izolarea hotelului, tocmai se întorseseră dintr-o vacanță în străinătate.

Citeste si:  Novak Djokovic a câştigat turneul ATP de la Belgrad

Lucrurile din afara terenului nu par mai roz după incidentul cu partenera sa, care ar fi avut loc joi după-amiază. „A fost efectuată o anchetă, nu au fost dezvăluite infracțiuni, iar ambele părți își vor petrece restul de carantină în camere separate”, a spus un purtător de cuvânt.

Cu tensiunile în mod clar în creștere, Passari a împărtășit ulterior o imagine a lui Kyrgios în pat cu o altă femeie, pe social media.