Legenda lui Saints, Drew Brees, se retrage

drew brees

Drew Brees, legendarul quarterback al New Orleans Saints, a anunțat duminică că se retrage din fotbalul american, pe rețelele sociale, la vârsta de 42 de ani.

Este o mare legendă a NFL care a decis să renunțe definitiv la cască. Drew Brees (42 de ani), fundașul istoric al New Orleans Saints, a dat vestea duminică într-un text care însoțea o fotografie a copiilor săi pe contul său de Instagram.

„După 20 de ani ca jucător al NFL și 15 ani la Saints, este timpul să mă retrag din fotbal”, a scris el într-o postare pe Instagram. În fiecare zi, mi-am dedicat inima și sufletul să fiu fundașul vostru. Până la final, m-am epuizat să dau tot ce aveam organizației Saints, echipei mele și marelui oraș New Orleans […] Mă retrag doar din fotbal, nu mă retrag din New Orleans. Acesta nu este un rămas bun, ci mai degrabă un nou început. Acum începe munca mea din viața reală!

Citeste si:  Cleveland Browns și LA Rams plasează jucătorii pe listele COVID înaintea jocurilor cheie din NFL

Drew Brees a atins apogeul carierei sale în 2010, când a câștigat Super Bowl împotriva Colts și a câștigat titlul de MVP al jocului. El este în continuare cel mai prolific quarterback din NFL (80.235 de metri de parcurs), dar Tom Brady, care a semnat încă un an cu Tampa Bay Buccaneers, l-ar putea depăși în sezonul viitor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*