Premier League plănuieşte revenirea fanilor pe stadioane în ultimele două etape din acest sezon

Premier League plănuieşte revenirea fanilor pe stadioane, până la 10.000 de spectatori pe meci, în ultimele două etape din acest sezon, a declarat directorul executiv Richard Masters, citat de presa internaţională.

Pe 22 februarie, premierul britanic Boris Johnson a anunţat că guvernul ia în calcul revenirea fanilor pe stadioanele de fotbal începând din 17 mai, dacă situaţia sanitară o va permite, cu o capacitate limitată la 10.000 de spectatori.

Planul de relaxare a restricţiilor prezentat de Boris Johnson în faţa deputaţilor prevede la acea dată o revenire a spectatorilor la evenimentele sportive, până la un sfert din capacitatea stadioanelor, însă nu mai mult de 10.000 de persoane. La evenimentele sportive în sală va putea fi utilizată până la jumătate din capacitate, fără a depăşi 1.000 de persoane.

„Sperăm că la toate meciurile din ultimele ultimele două etape ale sezonului nostru vom avea până la 10.000 de suporteri”, a declarat Richard Masters într-un comunicat.

Citeste si:  Managerul Danny Cowley este demis de la Huddersfield

Ultimele două etape ale actualei stagiuni din Premier League sunt programate pe 15 şi 23 mai. Pentru ca fiecare echipă să poată juca un meci pe teren propriu cu spectatori, penultima etapă ar urma să fie amânată pentru 18-20 mai.

În unele zone ale Angliei, stadioanele au fost redeschise pentru scurt timp în luna decembrie, cu o capacitate foarte limitată, însă un nou val de infecţii a făcut ca autorităţile să decidă din nou disputarea meciurilor cu porţile închise.

Dacă programul de vaccinare se desfăşoară aşa cum este prevăzut, Masters este optimist că stadioanele vor fi din nou pline la începutul sezonului viitor, în luna august.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*