Kansas City Chiefs și Tampa Bay Buccaneers vor fi la Super Bowl

Campioni en titre, Kansas City Chiefs au câștigat duminică împotriva Buffalo Bills (38-24) în finala conferinței și s-au calificat din nou la Super Bowl.

Pe 7 februarie, Super Bowl îi va vedea pe cei doi cei mai proeminenți fundași din ultimii săi ani opunându-se reciproc. Pe de o parte, legendarul Tom Brady, deja de șase ori campion cu New England și care a calificat Tampa Bay Buccaneers, duminică împotriva Green Bay Packers (31-26). Pe de altă parte, fantasticul Patrick Mahomes, încoronat sezonul trecut cu Kansas City Chiefs și care și-a dus din nou echipa în finală.

Citeste si:  Legenda lui Saints, Drew Brees, se retrage

Duminică, campionii în exercițiu au învins Buffalo Bills (38-24), într-o întâlnire în care suspansul a fost mai mic decât cel care a fost la înfruntarea Tampa Bay și Green Bay. Pe stadionul lor, Chiefs au aplicat logica împotriva lui Bill, care începuse bine jocul, dar apoi au rămas fără răspuns împotriva armatei ofensive a adversarului lor.

Provocările care așteaptă Kansas City pe 7 februarie sunt multe. Chiefs se vor confrunta cu Tampa Bay pe propriul lor stadion, deoarece Buccaneers vor fi gazdele involuntare ale Super Bowl, o premieră pentru istoria Super Bowl.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*