Naomi Osaka a fost amendată și riscă excluderea de la Roland Garros

naomi osaka

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că Naomi Osaka a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media, decizie venită după meciul japonezei cu Patricia Ţig.

„Am sfătuit-o pe Naomi Osaka că, în cazul în care va continua să ignore obligațiile sale în mass-media în timpul turneului, se va expune posibilelor consecințe ale încălcării Codului de conduită.articolul III T. de conduită) și declanșarea unei anchete de infracțiuni majore care ar putea duce la amenzi mai substanțiale și la suspendări viitoare de Grand Slam (Codul de conduită articolul IV A.3.).

Vrem să subliniem că regulile sunt în vigoare pentru a ne asigura că toți jucătorii sunt tratați la fel, indiferent de statura, credințele sau realizările lor.

Citeste si:  Australian Open: aranjamente stabilite pentru a ajuta jucătorii aflați în carantină

Ca sport nu este nimic mai important decât să ne asigurăm că niciun jucător nu are un avantaj nedrept față de altul, ceea ce, din păcate, este cazul în această situație dacă un jucător refuză să dedice timp pentru a participa la angajamentele media, în timp ce ceilalți își onorează angajamentele” se arată în comunicat.

”Naomi Osaka a ales astăzi să nu îşi onoreze obligaţiile contractuale legate de mass-media. Drept urmare, ea a fost amendată cu 15.000 de dolari”, au anunțat organizatorii Roland Garros.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*