Montrezl Harrell riscă închisoarea

Arestat la începutul lunii mai în Kentucky, cu mai mult de un kilogram de marijuana în vehiculul său, Montrezl Harrell, jucătorul lui Charlotte Hornets, riscă până la cinci ani de închisoare. Procesul său de judecată a fost amânat până pe 13 iulie.

De când a plecat de la Los Angeles Clippers, onorat cu titlul de Al șaselea om al anului în 2020, Montrezl Harrell a trecut din dezamăgiri în dezamăgiri. Mutarea lui la Lakers a fost un fiasco și interul nu a putut compensa asta la Washington, unde nici nu a jucat 50 de meciuri înainte de a fi trimis la Charlotte. Dar cariera lui ar fi putut lua o întorsătură și mai îngrijorătoare: pe 12 mai, jucătorul a fost într-adevăr arestat în Kentucky cu 1,3 kilograme de marijuana ascunse în saci sigilate în vid, plasate pe bancheta din spate a vehiculului său.

Citeste si:  Baschet - NBA: ''Team LeBron'' a câştigat ediţia cu nr. 70 a All-Star Game-ului; Antetokounmpo, MVP

Pentru o astfel de infracțiune, Harrell riscă o amendă de 10.000 de dolari și între unu și cinci ani de închisoare. Procesul său, stabilit inițial pentru 13 iunie, a fost amânat pentru 13 iulie. Jucătorul, care a câștigat titlul universitar la Louisville în 2013, va fi jucător liber în acest extrasezon și probabil că nu va juca mai mult la Charlotte.