Max Verstappen ar trebui să prelungească contractul în zilele următoare, cu Red Bull

Red Bull ar trebui să anunțe înainte de sfârșitul săptămânii prelungirea contractului lui Max Verstappen, cu încă cel puțin patru ani.

Va obține Max Verstappen cel mai mare contract din istoria F1? Potrivit presei olandeze De Telegraaf, campionul mondial din 2021 ar trebui să pună în buzunar 50 de milioane de euro până în 2027 datorită prelungirii contractului de cel puțin patru ani, în timp ce salariul său la Red Bull era estimat anterior la aproximativ 20 de milioane de euro.

O creștere mare pentru olandez, care anterior a fost legat de echipa austriacă până în 2023. Dacă echipa lui Christian Horner, care tocmai a semnat un contract de parteneriat cu Oracle estimat la 500 de milioane de dolari pe cinci ani, a fost de acord să facă acest lucru financiar substanțial efort, este pentru a preveni pepitele lui să meargă în altă parte.

Citeste si:  Meciul Leeds - Villa din 28 decembrie a fost amânat

„Echipa mea știe că îl iubesc și sper să putem rămâne împreună 10 până la 15 ani. Sper că mă vor lăsa”, a spus Verstappen, prezent la Red Bull din 2016, imediat după ce a câștigat primul său titlu mondial la Abu Dhabi, în decembrie anul trecut. Deocamdată, Red Bull nu a confirmat nimic, însă Helmut Marko, consilierul sportiv al echipei, a recunoscut că negocierile sunt în curs.