Jesse Marsch este noul antrenor al echipei de fotbal Leeds United

jesse marsch

Americanul Jesse Marsch a fost numit în funcţia de antrenor al echipei engleze de fotbal Leeds United, în locul argentinianului Marcelo Bielsa, a anunţat clubul din Premier League.

Marsch (48 ani), care a pregătit anterior formaţia germană RB Leipzig, are ca misiune salvarea de la retrogradare, în condiţiile în care Leeds se află la doar două puncte de „zona roşie”.

El a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu noul său club, iar acum este „în aşteptarea unei autorizaţii internaţionale”, conform unui comunicat dat publicităţii de Leeds United.

„Avem un plan pe termen lung şi credem cu fermitate că el o poate conduce pe Leeds United la un nivel superior. Suntem nerăbdători să vedem ce ne rezervă viitorul”, a declarat directorul sportiv al lui Leeds United, Victor Orta.

Citeste si:  Sorana Cîrstea, învinsă în turul al doilea la US Open

Argentinianul Marcelo Bielsa (66 ani), demis duminică, se afla din 2018 la conducerea tehnică a lui Leeds United, pe care a reuşit să o promoveze în Premier League, în 2020, după 16 ani petrecuţi în divizia a doua.

Leeds United ocupă locul în prezent 16 în Premier League, după eşecul categoric suferit sâmbătă în partida cu Tottenham Hotspur (0-4), al patrulea consecutiv.
AGERPRES