Urmăritorul Emmei Răducanu a primit un ordin de restricție de cinci ani și servicii grele în folosul comunității

emma raducanu

Amrit Magar, bărbatul care a urmărit-o pe Emma Răducanu, a primit un ordin de restricție de cinci ani și a fost condamnat la 18 luni de muncă în folosul comunității pentru faptele sale.

Magar, 35 de ani, din Harrow, nord-vestul Londrei, a mers pe jos 23 de mile pentru a vizita de trei ori gospodăria din Bromley a lui Răducanu, în vârstă de 19 ani, între 1 noiembrie și 4 decembrie.

Mersul pe o asemenea distanță de la nord-vestul Londrei până în Kent ar dura în total șapte ore și 30 de minute.

La sfârșitul lunii ianuarie, Tribunalul de Magistrați din Bromley a ascultat cum Magar a mărturisit că a lăsat cadouri și note obscene și chiar a furat unul dintre adidașii tatălui lui Răducanu, Ian, drept „suvenir”, crezând că îi aparține tinerei britanice.

Citeste si:  Emma Răducanu reacționează la abandonul din optimile de finală de la Wimbledon: „Miza m-a ajuns din urmă”

Dintre articolele rămase au fost un buchet de flori cu o notă pe care scria „nimic de spus, dar meriți dragoste”, precum și o hartă desenată de mână care detaliază cele 23 de mile pe care a mers pentru a o vizita.

Tatăl Ian a fost cel care a informat poliția după ce Magar a fost surprins de o cameră electronică de sonerie, dar încă se teme pentru fiica lui.

În cele din urmă, Magar a fost găsit vinovat luna trecută și acum și-a primit sentințele. I s-a dat un ordin de restricție de cinci ani și un ordin de muncă în folosul comunității.