Man Utd v Arsenal preview

Se pare că pentru acest meci cei doi manageri sunt pe lungimi de undă diferite. Dacă Arsene Wenger regretă că în trecut nu s-a ocupat prea mult de FA Cup, prioritar fiind Champions League, Van Gaal admite că prioritar pentru clubul său este menţinerea între primele patru echipe din Premier pentru câştigarea unui loc de Champions League.
Diavolii roşii vor începe partida fără Robin van Persie, care este accidentatla gleznă, iar fundaşul Jonnz Evans execută o pedeapsă de 6 etape de suspendare după ce l-a scuipat pe Papiss Cisse de la Newcastle.
Tunarii lui Wenger vin pe Old Trafford fără fundaşul Gabriel Paulista, accidentat pentru o perioadă de trei săptămâni pentru probleme la pulpa piciorului dar francezul poate spera în revenirea portarului Szczesny şi a fundaşului Nacho Monreal, ambii refăcuţi după accidentări.

Citeste si:  Ibrahimovic va interpreta un rol în viitorul film cu Asterix şi Obelix
La capitolul statistici să notăm că Manchester United nu a primit gol în ultimele patru meciuri jucate în FA Cup contra Arsenalului. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 13 ori în cupă, Arsenal are şase victorii. Şi ca statistică supremă să menţionăm că Man U a căştigat 11 şi a pierdut doar o partidă din ultimele 15 întâlniri directe din toate competiţiile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*