Livepool v Blackburn preview

Blackburn Rovers soseşte pe Anfield pentru a face un hattrick cu echipele de Premier, după ce a reuşit să elimine pe Swansea şi Stoke.
Câştigătoarea sfertului de finală din FA Cup va avea asigurată o excursie pe Wembley, pentru semifinală, chiar dacă managerul cormoranilor, Brandon Rodgers, nu agreează această decizie a federaţiei engleze. Liverpool a ajuns de 23 de ori în semifinalele competiţiei, ultima dată în 2012 iar Blackburn a fost prezentă de 18 ori, cel mai recent fiind anul 2007.
Pentru Brandon Rodgers vestea bună este revenirea la antrenamente a căpitanului şi viitorului jucător din campionatul american, Steven Gerrard, totuşi managerul nu garantează utilizarea lui în acest meci.
Atacantul lui Blackburn, Josh King, posesorul unui hattrick în partida cu Stoke, este accidentat şi nu a făcut deplasarea la Liverpool. Fundaşul împrumutat de la West Ham, Doneil Henry este apt pentru a juca pe Anfield.

Citeste si:  Sârbul Milorad Mazic va arbitra finala Real Madrid - Liverpool
La capitolul statistici să amintim că aceasta este cea de-a zecea întâlnire dintre cele două echipe în FA Cup, Liverpool calificându-se de cinci ori iar Rovers de patru ori. Pentru cormorani este cea de-a doua şansă de a se califica în semifinale după ultimul trofeu FA Cup obţinut în 2006. Se împlinesc 131 de ani de la primul trofeu obţinut de Blackburn, în 1884, au câştigat de şase ori trofeul dar ultima dată în 1928.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*