Liverpool v Arsenal preview

Liverpool v Arsenal preview

Derby de Super Sunday pe Anfield, ”cormoranii” primesc pe ”tunari” într-un meci cu casa închisă.

Liverpool încă mai așteaptă revenirea lui Coutinho, accidentat, subiect de transferuri continue în această vară dar zilele ferestrei de transfer sunt numărate. Cu toate acestea Liverpool a marcat 6 goluri nemților de la Hoffenheim și au promovat în grupele Ligii Campionilor. Jurgen Klopp speră în revenirea lui Emre Can și Trent Alexander-Arnold, ambii accidentați ușor în returul din Liga Campionilor. Georginio Wijnaldum a plecat în Olanda, la nașterea celui de al treilea copil al său dar este apt pentru partida din această seară.
Wenger speră să se poată baza pe întoarcerea lui Alexis Sanchez, și el subiect a numeroase transferuri, iar Koscielny revine după o suspendare de trei meciuri. Doar Santi Cazorla rămâne în infirmerie cu probleme la gleznă.

La capitolul statistici să spunem că Liverpool a câștigat ambele partide din sezonul trecut cu ”tunarii” dar nu a mai prins trei victorii la rând din sezonul 1997-1998 cânda a avut o serie de patru meciuri victorioase contra tunarilor. Arsenal a pierdut opt din ultimele 13 meciuri de afaraă din Premier League.
Partida va începe la ora 18 și sperăm la o mulțime de goluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.