Liverpool a stabilit „prețul minim” pentru Sadio Mane, în timp ce alte două cluburi se alătură lui Bayern în cursă

Liverpool a stabilit un preț minim pentru Sadio Mane, alături de alte două cluburi care se alătură lui Bayern Munchen în cursa pentru semnarea starului senegalez.

Zvonurile despre viitorul lui Mane au început să apară chiar înainte de înfrângerea lui Liverpool în finala Ligii Campionilor în fața lui Real Madrid, iar Bayern a fost mai târziu în fruntea semnăturii sale.

Rapoartele sugerau că Roșii l-ar lăsa pe Mane, care mai are 12 luni pe actualul său contract, să plece pentru o taxă de aproximativ 25,5 milioane de lire sterline. Cu toate acestea, noi afirmații au turnat apă pe această cifră. Potrivit The Athletic, Roșii vor în jur de 42,5 milioane de lire sterline pentru Mane – și s-ar putea să nu fie Bayern cel care va ridica suma.

În ciuda zvonurilor puternice care îl leagă de Allianz Arena, guru al transferurilor Graeme Bailey (prin Anfield Edition) spune că Atletico Madrid și PSG sunt, de asemenea, interesați de atacant. Orice s-ar întâmpla, se pare că viitorul lui Mane este departe de Anfield.Tânărul în vârstă de 30 de ani și-a informat pe toată lumea intenția de a-și contura situația după finala Ligii Campionilor de la Paris.

Citeste si:  Everton vrea explicații după amânarea meciului împotriva Manchester City

Cu toate acestea, nu a acordat niciun interviu presei după meci.

Înainte de ciocnire, care a pus capăt speranțelor lui Liverpool de o triplă istorică, Jurgen Klopp a recunoscut că „nu-i poate păsa mai puțin” de rapoartele care îl leagă pe Mane de Bayern.

Cu toate acestea, s-a bucurat de o perioadă extraordinară pe Merseyside de la mutarea sa de 37 de milioane de lire sterline de la Southampton în 2016. Asul din Senegal a marcat 120 de goluri și a oferit 48 de pase decisive în doar 269 de apariții pentru Roșii.