Leylah Fernandez dezvăluie cum a tratat-o Simona Halep la primul său mare turneu

Steaua canadiană de tenis Leylah Fernandez, în vârstă de 20 de ani, dezvăluie că Simona Halep a tratat-o extrem de frumos când au jucat împreună la dublu la National Bank Open din Toronto 2019. Într-un videoclip pentru WTA TOUR, Fernandez reflecta asupra anumitor momente din viața și cariera ei.

Într-o poză, Fernandez a fost alături de Halep în timpul meciului de dublu. În 2019 Toronto, o tânără de 16 ani, Fernandez, a primit un wildcard pe tabloul principal de simplu și, de asemenea, o șansă de a juca la dublu cu Halep, de două ori campioană de Grand Slam.

Fernandez și Halep au început bine meciul din prima rundă, dar Nicole Melichar-Martinez și Kveta Peschke și-au revenit după primul set pierdut pentru a le învinge în trei seturi. În acel an, la Toronto, Fernandez juca primul ei mare turneu la nivel principal.

Citeste si:  Fed Cup Junior U18 la tenis feminin, pentru a zecea oară la Arad!

„Îmi place asta. Am avut ocazia să joc cu Simona, a fost extrem de drăguță, a fost atât de drăguță, m-a făcut să mă simt foarte ușor și să mă obișnuiesc cu terenul, cu competiția și cu WTA”, a spus Fernandez în un videoclip pentru turul WTA.

Din păcate, Fernandez nu a întâlnit-o încă pe Halep într-un meci de simplu din Turul WTA.