Iubitul Arynei Sabalenka, Konstantin Koltsov, moare subit la Miami

Iubitul Arynei Sabalenka, Konstantin Koltsov, a murit la vârsta de 42 de ani.

Koltsov a murit luni la Miami, unde numărul 2 mondial se pregătea să joace următorul ei turneu.

Fost jucător de hochei pe gheață, s-a bucurat de o carieră sportivă de succes, care i-a oferit să joace în Liga Națională de Hochei și să-și reprezinte țara atât la Jocurile Olimpice, cât și la campionatele mondiale în mai multe ocazii. După ce s-a retras din sport, a intrat în antrenorat, unde a lucrat cu echipa rusă Salavat Yulaev, precum și cu naționala Belarusului. El a mai antrenat anterior Dynamo Minsk.

Cu profundă durere vă informăm că antrenorul lui Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a încetat din viață”, a declarat clubul Salavat Yulaev într-un comunicat care confirmă decesul său.

„A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin Evgenievici s-a scris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin ca parte a lui Salavat Yulaev și a făcut o treabă grozavă în echipa de antrenori a echipei.”

Citeste si:  Ostapenko-Stephens este finala de la Miami

Nu a existat niciun comentariu oficial cu privire la detaliile morții subite a lui Koltsov. El a avut o relație cu Sabalenka din 2021, potrivit revistei People. Koltsov a avut trei fii Daniel, Alexander și Stefan dintr-o căsătorie anterioară care s-a încheiat prin divorț în 2020.

Moartea lui este o altă tragedie pentru vedeta tenisului care și-a pierdut tatăl Serghei în 2019, când acesta avea doar 43 de ani. Sergey a fost și un fost jucător de hochei pe gheață care a murit brusc. În timpul celei de-a doua serii a seriei Netflix Break Point, Sabalenka a spus despre posibilitatea de a vorbi în sfârșit cu mama ei despre moartea tatălui ei. tenisinfo.ro