Jannik Sinner confirmă unde va începe sezonul 2023

sinner

Tenismanul italian Jannik Sinner plănuiește să înceapă sezonul 2023 la Adelaide International. Sinner, care este cel mai bun jucător italian de tenis masculin, nu își va reprezenta națiunea la inaugurarea Cupei United. În schimb, Sinner își va începe sezonul în Adelaide.

Sinner, care este antrenat de antrenorul australian Darren Cahill, susține că a auzit doar lucruri pozitive despre orașul Adelaide și despre turneul de tenis desfășurat acolo.

„Abia aștept să-mi încep anul la Adelaide. Am auzit lucruri grozave despre turneu, oraș și eveniment. Este un turneu mai abordabil. Acesta este locul perfect pentru a-mi începe anul. Am avut norocul să particip la A Day at the Drive în 2021. Abia aștept să joc un eveniment la nivel de turneu în Adelaide în 2023”, a spus Sinner.

Citeste si:  Ante Covic este noul antrenor de la Hertha Berlin

Murray, de trei ori campion de Grand Slam, este de asemenea așteptat să-și înceapă sezonul la Adelaide. Adelaide găzduiește, de asemenea, un turneu feminin și Kvitova, de două ori campioană la Wimbledon, s-a înscris pentru a juca. „Este genial să avem jucători de cel mai înalt calibru care vin la Adelaide și o victorie masivă pentru comunitatea de tenis din SA – jucători, fani, personal și voluntari” a spus Ministrul australian de Recreere, Sport și Curse, Katrine Hildyard.