Ioana Roșca câștigă turneul de dublu de la ITF 25k Tossa de Mar

Ioana Loredana Roșca, numărul 220 WTA în clasamentul de dublu, a câștigat turneul desfășurat pe terenurile de la Tossa de Mar, Spania, turneu desfășurat pe teren de zgură și dotat cu premii în valoare de 25 de mii de dolari.

În finala de dublu, având ca parteneră pe spaniola Marina Bassols, locul 213 WTA, au reușit să se impună în două seturi, 7-5 6-0, împotriva tandemului spaniol format din Cavalle Reimers/ Cervino Ruiz.

Astfel, sportiva clubului Sportsin Arad va depăși bariera de 200 WTA, urmând ca de săptămâna următoare să participe la un turneu din Franța, dotat cu premii în valoare de 60 mii de dolari.

Citeste si:  Două românce vor fi prezente pe tabloul de calificări de la Grand Slam-ul din Wimbledon

”A fost un turneu obositor, suprafața a fost formată din carpetă cu nisip deasupra, pe care se alunecă ușor, a trebuit să am grijă să nu mă accidentez” a comentat Ioana Roșca. De remarcat că astăzi, Ioana a jucat în semifinalele turneului de simplu, pierzând în fața jucătoarei din Africa de Sud, Isabelle Kruger.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Tenismena de la Sportsin Arad, Ioana Roșca câștigă turneul de dublu de la ITF Tossa de Mar! - Live Arad - Știri din Arad
  2. Tenismena de la Sportsin Arad, Ioana Roșca câștigă turneul de dublu de la ITF Tossa de Mar! | Sportul Aradean

Comentariile sunt închise.