Alexander Zverev critică turneul ATP pentru meciurile de noapte, după înfrângerea în finală: „O rușine absolută”

Alexander Zverev a criticat Turul ATP pentru programarea meciurilor de noaptea târziu și a spus că a fost în dezavantaj în finala de duminică împotriva lui Carlos Alcaraz la Madrid Open.

Zverev, clasat pe locul trei ATP, a fost depășit de spaniolul de 19 ani în două seturi, 6-3 6-1.

Zverev a recunoscut că probabil ar fi pierdut în fața lui Alcaraz, chiar dacă ar fi fost „proaspăt”, dar a spus că cel puțin ar fi fost o „finală mai bună” dacă nu ar fi trebuit să meargă la culcare după ora locală 4 a.m. noaptea.

El a spus că este o problemă care se întâmplă săptămânal și că „s-a săturat de asta”, adăugând că turul trebuie să fie mai organizat pentru a evita să fie nedrept cu jucătorii.

„Turneul ATP a fost o rușine absolută săptămâna aceasta”, a spus Zverev. „Să joci o finală împotriva lui Carlos Alcaraz, care pentru mine este cel mai bun jucător din lume în acest moment, într-un eveniment Masters 1000… este dificil. Nu am avut coordonare azi. Nu am avut coordonare la serviciu, nu am avut nicio coordonare la loviturile de la sol. Am ratat două overheads care au fost super ușoare pentru că văd mingea și totul se mișcă în ochii mei.”

Citeste si:  Oana Gavrilă: ”Îmi doresc anul acesta să particip la WTA București”

„Am întârziat puțin tot timpul. Primul meu pas nu a fost atât de rapid”, a spus Zverev. „Dacă joci cu cei mai buni jucători din lume, trebuie să fii în vârf. Altfel nu vei avea nicio șansă. Astăzi nu am avut nicio șansă” a adăugat Alexander Zverev.