Peng Shuai anunțată din greșeală la antrenamentele turneului de la Roma

peng

Fostul număr 1 de dublu, Peng Shuai, a cărei situație rămâne neclară în China, a fost confundată cu un omonim de către organizatori.

Publicitate proastă pentru turneul de la Roma. Peng Shuai, a cărui situație personală este îngrijorătoare din noiembrie după acuzațiile aduse unui fost lider chinez, a fost anunțată din greșeală de turneul italian, duminică, în programul său de antrenament. Apariția numelui fostului număr 1 mondial la dublu a ridicat câteva semne de întrebare dar a fost rapid înlocuit cu cel al compatriotei și omonimului ei Zhang Shuai, a 40-a jucătoare mondială, înscrisă la turneul italian, și care se va confrunta în primul tur cu italianca Martina Trevisan.

Citeste si:  Aga Radwanska se retrage de la WTA Katowice. Două românce eliminate din calificări

„Evident că a fost o greșeală făcută sâmbătă în timpul întocmirii programului de antrenament de duminică. Acest lucru s-a schimbat destul de repede în această dimineață”, au declarat organizatorii pentru AFP. Situația fostei jucătoare chineze (36 de ani) trezește în continuare multe întrebări și interes de când a acuzat la începutul lunii noiembrie un fost lider chinez că a forțat-o să facă sex.