Într-o postare pe Instagram, Ana Bogdan anunță o răceală care a determinat-o să nu se simtă bine pe teren

ana bogdan limoges

Ana Bogdan a fost eliminată din turneul de la WTA 125 Limoges din sferturi, pierzând în fața rusoaicei Anna Blinkova, cu scorul de 6-1 6-2.

Într-o postare publicată pe contul de Instagram, Ana Bogdan explică o răceală care a cuprins-o încă din turul secund al turneului, boală ce nu a lăsat-o să joace la parametrii săi reali.

”Ceea ce vezi în poză este cum sunt cu adevărat pe teren. Odată ce călc pe el, sunt acolo să dau totul. Mă joc cu inima și iubesc ceea ce fac! ♥️ De data aceasta nu a fost așa cum mi-am dorit să fiu, am luat un virus respirator și am început să mă simt rău încă din turul doi. Chiar speram să mă simt mai bine și să pot juca sferturile de finală aici la @openblsdelimoges, dar, din păcate, lucrurile s-au înrăutățit în timpul nopții și nu am putut face mai mult decât am făcut. 💔 Aleg în fiecare an să joc acest turneu pentru că fanii și toți oamenii care fac parte din organizarea acestui turneu mă fac întotdeauna să mă simt ca acasă. Vreau doar să le mulțumesc din nou pentru sprijinul acordat, să le mulțumesc antrenorului meu pentru sfaturile sale și munca pe care o facem împreună, familiei și prietenilor mei care sunt întotdeauna atât de aproape de mine și fanilor mei drăgălași care sunt acolo indiferent de ce 🤗 Acum, abia aștept să ajung acasă și să beau o ceașcă (nu una, ci probabil 10 căni 😂) de ceai lângă bradul de Crăciun🎄 și bineînțeles să mă îmbrățișez cu Zorro 🥰🐕‍🦺🤎” a postat Ana Bogdan.

Citeste si:  Forest Green Rovers este cel mai ecologic club din lume