Heiko Herrlich, încalcă regulile de carantină pentru o pastă de dinți

Heiko Herrlich, antrenorul celor din Augsburg, va rata repornirea Bundesligii după încălcarea regulilor de carantină, părăsind hotelul echipei pentru a cumpăra o pastă de dinți.

Herrlich, a cărui a cărui echipă va întâlni Wolfsburg, sâmbătă, a declarat joi, la o conferință de presă, că a vizitat un magazin, încălcând regulile ligii.
Echipele care se pregătesc pentru reluarea ligii germane, în acest weekend, au rămas în carantină.

„Am făcut o greșeală ieșind din hotel”, a spus el într-o declarație ulterioară. Herrlich, 48 de ani, a fost numit pe 10 martie, iar meciul de acasă cu Wolfsburg ar fi fost primul său meci.

„Chiar dacă am urmat toate măsurile de igienă atât la ieșirea din hotel, cât și în alt mod, nu pot anula acest lucru”, a spus el. „În această situație, nu am putut să acționez ca un model pentru echipa mea și a publicului.

Citeste si:  Bayern a anunțat achiziționarea lui Renato Sanches

„Din cauza acestei conduite incorecte, nu voi conduce antrenamentul [vineri] și nu voi fi responsabil de echipa împotriva lui Wolfsburg sâmbătă.”

Vorbind la o conferință de presă video, el a spus: „Nu am avut pastă de dinți și apoi m-am dus la un supermarket”.

Clubul a spus că jucătorii și personalul sunt testați în mod regulat pentru coronavirus, iar Herrlich va putea relua antrenamentul după două rezultate negative ale testului.

Augsburg se află pe locul 14 în Bundesliga, la cinci puncte deasupra zonei de retrogradare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*