Harry Kane este dispus să plătească în jur de 20 de milioane de lire sterline pentru a renunța la contract

Harry Kane este „dispus să plătească în jur de 20 de milioane de lire sterline pentru a renunța la contractul său cu Tottenham pentru a-și sigila mutarea lui Bayern Munchen”, după ce giganții germani au fost respinși cu ultima ofertă de 85 de milioane de lire sterline.

Potrivit ziarelor din Germania, Harry Kane este gata să cumpere ultimul an al contractului său cu Tottenham pentru a forța să se mute la Bayern Munchen, în această vară.

Viitorul capitanului Angliei a devenit cea mai grea saga de transferuri a verii, Spurs fiind convins că va fi nevoie de o sumă de 100 de milioane de lire sterline pentru a-l lăsa pe atacant să plece. Bayern, care a văzut acum trei oferte respinse pentru jucătorul de 30 de ani, a devenit cea mai probabilă destinație a lui Kane, directorii clubului Jan-Christian Dreesen și Marco Neppe zburând luni la Londra pentru discuții cu președintele clubului Tottenham, Daniel Levy.

Citeste si:  Rugby: Turneul celor Şase Naţiuni ar putea coopta un nou investitor în următoarele două luni

Publicația germană Bild relatează că Kane ar putea decide să se „cumpere” în ultimul an al contractului său cu Spurs, renunțând la o parte considerabilă din salariu, care se crede că este în jur de 20,6 milioane de lire sterline pe an.

Bild continuă să enumere oameni ca Thiago Alcantara și Julian Nagelsmann care au făcut mișcări similare în trecut și chiar sugerează că partea de echipă a lui Thomas Tuchel ar putea fi în măsură să-l despăgubească pe Kane în continuare, dacă se ajunge la un astfel de acord.