Giro: Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma) pozitiv pentru Covid-19

giro

Doi cicliști, inclusiv Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma), și șase membri ai personalului au dat rezultate pozitive pentru Covid-19 în prima zi de odihnă a Giro-ului. Formația Mitchelton-Scott se retrage în totalitate din cursă.

Dacă plutonul din Turul Franței a fost scutit de coronavirus, cel al Giro-ului nu a reușit să treacă printre picături: marți dimineață, UCI a anunțat într-un comunicat de presă că doi cicliști și șase membri ai personalului erau testat pozitiv pentru Covid-19.
Formația Jumbo-Visma a că Steven Kruijswijk, locul 11 ​​în clasamentul general, este unul dintre cei doi cicliști în cauză. Olandezul, care nu a putut participa la Turul Franței din cauza unui umăr rupt, trebuie să părăsească Giro-ul. Celălalt alergător, a cărui identitate este încă necunoscută, aleargă pentru echipa Sunweb.
Patru membri ai personalului lui Mitchelton-Scott au dat rezultate pozitive, întreaga echipă a decis să se retragă din cursă. Până în dimineața etapei a opta, australienii au fost deja nevoiți să îl pună în carantină pe Simon Yates, care a dat rezultate pozitive după ce a dezvoltat simptome ușoare.
Citeste si:  Darius Dorin câștigător la simplu și finalist la dublu în Cupa Politehnica

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*