Nicolas Batum (LA Clippers), victima unei comoţii cerebrale

Francezul Nicolas Batum, jucătorul echipei Los Angeles Clippers, a declarat forfait pentru meciul cu Miami Heat, programat luni seara la Los Angeles, în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), echipa sa anunţând o comoţie cerebrală pentru a-i justifica absenţa, informează AFP.

Într-o primă fază, motivul invocat de franciza californiană a fost o „migrenă”, în raportul jucătorilor indisponibili prealabil meciului, lucru confirmat ulterior de antrenorul Tyron Lue, care a precizat că jucătorul s-a plâns de dureri de cap în cursul zilei.

Ulterior, LA Clippers a anunţat că jucătorul a suferit o „comoţie cerebrală”, fără nicio altă precizare.

Citeste si:  Premiile de la US Open sunt enorme, campionii vor primi 2,6 milioane de dolari

Conform Los Angeles Daily News, Batum a primit o lovitură în figură duminică seara, la un contact cu Jarrett Allen, în cursul meciului cu Cleveland, ceea ce nu l-a împiedicat să încheie partida.

Batum (32 ani) nu este la primul incident de acest gen, el suferind o altă comoţie cerebrală în 2013 pe când evolua la Portland Trail Blazers, în urma unei căzături.

Patru ani mai târziu, pe când juca la Charlotte Hornets, el a ratat două meciuri din sezonul regulat din cauza unei puternice migrene.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*