Gareth Bale se gândește să joace la Cardiff City

Atacantul galez Gareth Bale, aflat la final de contract cu echipa Real Madrid, ar fi tentat de o revenire în ţara sa, după ce reprezentanţii jucătorului au confirmat pentru BBC Wales, miercuri, că au discutat cu clubul Cardiff City FC, care evoluează în Championship (divizia a doua engleză de fotbal).

După nouă sezoane în Spania, jucătorul în vârstă de 32 de ani, care a jucat un rol cheie în calificarea naţionalei sale la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, ar fi pregătit să revină în oraşul natal.

Mai multe variante pentru continuarea carierei sale au fost vehiculate în ultima perioadă, între MLS (SUA), Tottenham sau Newcastle, dar agenţii săi au declarat pentru televiziunea publică britanică că sunt în negocieri cu preşedintele „Bluebirds”, Mehmet Dalman.

Citeste si:  Publicul se va întoarce la Wimbledon

„Nu ştiu dacă nivelul de joc face o asemenea diferenţă. Un meci de fotbal, rămâne un meci de fotbal. Am nevoie de timp să reflectez la ce este mai bine pentru mine, pentru familia mea, copiii mei şi sper că vom găsi soluţia potrivită”, a spus el.

Un transfer la Cardiff ar implica un enorm sacrificiu financiar în raport cu cei 700.000 de euro pe săptămână pe care îi încasa la Real Madrid, dar agentul său, Jonathan Barnett, a afirmat că „ce va face Gareth nu va fi legat de bani”.

Bale a fost prezent, miercuri, la centrul de antrenament al echipei Cardiff City.
AGERPRES