Gael Monfils se retrage de la ATP Escoril

Starul francez de tenis Gael Monfils și numărul 90 mondial Federico Coria s-au retras din Openul Estoril. Monfils, fost numărul 6 mondial, fusese programat să îți facă cea de-a doua apariție la Estoril, anul acesta. Francezul a jucat la Estoril Open în 2019, când a ajuns în sferturile de finală înainte de a pierde în fața lui Alejandro Davidovich.

Între timp, Coria fusese programat să debuteze pe terenurile de zgură din Estoril.

În urma retragerilor lui Monfils și Coria, locurile de pe tabloul principal de la Estoril s-au deschis pentru Alexei Popyrin și Marcos Giron.

Citeste si:  Hantz este noul antrenor al lui Metz

Monfils spera să înceapă sezonul de zgură la Monte Carlo Masters, săptămâna trecută, dar a ajuns să se retragă din turneu în ultimul moment. „Din păcate sunt obligat să mă retrag de la Rolex Monte Carlo Masters”, a anunțat Monfils pe rețelele sale sociale. „Am simțit o durere la gambă în ultimele zece zile și ieri s-a agravat în timpul ultimei mele sesiuni de antrenament. La sfatul personalului medical, am efectuat o ecografie care a confirmat amploarea leziunii. Prin urmare, sunt obligat să amân revenirea în joc. Cu toate acestea, rămân pozitiv și optimist pentru restul sezonului”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*