Zidane dezminte plecarea de la Real Madrid anunţată de presă

Antrenorul Zinedine Zidane, anunţat de presa spaniolă, sâmbătă, pe picior de plecare, a dezminţit duminică că şi-ar fi anunţat jucătorii că va părăsi banca tehnică a clubului madrilen la finalul sezonului, informează AFP.

„Cum aş putea eu să-i anunţ acum pe jucătorii mei că voi pleca? Este o minciună”, a declarat tehnicianul francez într-o conferinţă de presă, după victoria Realului pe terenul lui Athletic Bilbao (1-0), duminică în campionat, o victorie care le permite madrilenilor să-şi păstreze şansele la titlu în La Liga.

„Eu mă concentrez doar pe sezonul în curs. Ne mai rămâne un meci şi vom da totul. Este singurul lucru care contează în acest moment. Restul, vom vedea la finalul sezonului”, a afirmat Zidane, duminică, după meciul cu Bilbao.

Presa spaniolă anunţase sâmbătă seara că Zinedine Zidane va părăsi banca tehnică la finalul sezonului.

Postul de radio Onda Cero şi site-ul Goal au anunţat că Zidane, sub contract cu Real Madrid până în vara lui 2022, deja şi-ar fi anunţat jucătorii în urmă cu o săptămână că a luat această decizie.

Potrivit Goal, ”antrenorul şi-a informat jucătorii sâmbăta trecută, înaintea meciului cu Sevilla FC. De aceea conferinţa de presă de atunci de dinainte de meci a întârziat”.

Citeste si:  Record batut de cluburile engleze

Jurnalistul sportiv Fernando Burgos, de la radio Onda Cero, a menţionat că Massimiliano Allegri, Raul Gonzalez şi Joachim Loew ar fi numele avute în vedere de conducerea clubului pentru a-l înlocui pe tehnicianul francez.

În conferinţa de presă dinaintea meciului cu Athletic Bilbao, Zidane a făcut referire la posibila sa plecare de pe Santiago Bernabeu.

”Nu ştiu ce va fi. Acum sunt aici. Mâine (duminică) avem meci, apoi va urma ultima partidă din actualul sezon al campionatului. Mai departe vom vedea ce va fi. S-ar putea să credeţi că de fiecare dată renunţ la slujba mea pentru a-mi asuma toate responsabilităţile sau pentru că lucrurile se complică prea mult. Nu este adevărat. Ceea ce fac, fac temeinic dar uneori vine un moment în care lucrurile trebuie să se schimbe. Nu-mi părăsesc postul pentru că este dificil. Sunt momente când trebuie să fii într-un loc şi momente când trebuie să pleci, spre binele tuturor”, a spus Zidane.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*