Mads Mikkelsen: ”Sunt fan Federer dar soția mea este fan Nadal”

mads mikkelsen

Într-un interviu recent pentru „Vulture”, cunoscutul actor danez Mads Mikkelsen – care a jucat rolul lui Hannibal Lecter în serialul de televiziune „Hannibal” – a lăudat rivalitatea dintre Federer și Nadal, capabilă să depășească granițele tenisului.

„Da (sunt un fan al lui Roger Federer), dar soția mea este un fan al lui Rafael Nadal, și eu sunt un fan al Nadal”, a spus Mads Mikkelsen. „Suntem atât de norocoși că îi avem pe amândoi în același timp. Și Djokovic, desigur. Este atât de rar să ai icoane de acest gen care se ridică în același timp, la fel ca Messi și Ronaldo în fotbal. Nu contează pe ce parte sunteți, atâta timp cât sunt amândoi acolo. ”

Citeste si:  Begu și Buzărnescu intră azi pe arenele Foro Italico

Mikkelsen crede că, contrastul dintre stilurile lor de joc este tocmai ceea ce îi face pe Roger Federer și Rafael Nadal atât de interesanți. „Construiți povești în jurul acestor tipi. Dar este stilul, evident”, a spus Mads Mikkelsen. „Este minunat să-l urmărești pe acest bull terrier Nadal, care este atât de impozant fizic și de inteligent. Jucând acest tenis elegant, Federer, care joacă cu cea mai bună vioară din lume. Dacă ar fi jucat amândoi în același mod, putea fi plictisitor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*